Azzura de la Jesolo 2019

Pista Azzura – Circuit in Italia

Circuit de karting - Azzura - Italia
Circuit de karting – Azzura – Italia

Pista Azzura e formata din două piese, una pentru adulți de 16 ani și una pentru copii cu o înălțime minimă de 1,30 cm, oferă posibilitatea de a satisface dorința de a încerca un kart și de entuziasmul vitezei. Diferite tipuri de motociclete cu motoare Honda în 4 timpi, tot ce trebuie să faceți este să alegeți cel mai potrivit pentru abilitățile dvs. de la 50cc pentru băieți la 270cc pentru adulți.

Este pe o pistă încărcată cu istorie deoarece “U18” Campionatul Mondial și Academia Trophy Drivers vor fi invitați să cunoască echipamentul cu care vor participa la aceste competiții de prestigiu.

Jesolo “Pista Azzura” a văzut cei mai mari șoferi și a găzduit cele mai mari evenimente: mai multe campionate mondiale (1987 și 1990), multe campionate europene și “Coppa dei Campioni” (Cupa Campionilor), care a fost cel mai râvnit non-campionat eveniment cu cel mai mare număr de înscrieri în anii ’70 și ’80.

La 3 și 4 iunie, CIK-FIA își va lăsa corturile la locul respectiv pentru a întâmpina competitorii și academicienii Campionatului Mondial și le va permite să descopere contextul acestor CIK-FIA – campionate desemnate.

Aceste “zile de teste” au avut loc în două zile succesive.

Vineri va fi dedicată distribuției șasiului prin tragere la sorți, instalarea motoarelor și montarea articolelor care necesită o așezare precisă, pentru a începe cu scaunul.

Fiecare furnizor înscris la concurs va fi prezent la circuit, și anume Parolin pentru motoarele U18 WKE și toate cărțile academice Paolin-FIM, Panta (combustibil E10 de altă generație), LeCont (anvelopele) și toate mărcile de șasiu în competiție pentru World Make title (Zanardi, Swiss Hutless, Top Kart, MS Kart, Sodi, Tecno, Mach 1, Righetti Ridolfi, Haase, Maranello, Intrepid, Jesolo, PCR, Energie și Parolin) la 16 ore sâmbătă.

Alegerea lui Jesolo pentru aceste teste ar trebui să fie plăcută nu numai conducătorilor auto care vor găsi un curs dificil și exigent, dar și familiile lor și cei care îi însoțesc sunt îndreptățiți să se bucure de atracția turistică a orașului, de apele sale, de buzele și de apropierea de Veneția . 

 

Sursa: CIKFIA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *