PREJMER Circuit – Prejmer – Brasov

PREJMER Circuit 

Centrul de agrement este construit pe o suprafata de 17 ha si cuprinde PISTA DE KARTING OUTDOOR aprobata de FNAK si certificata de Comisia Internationala de Karting( CIK ). Are o lungime de 1250m / latime: intre 8 si 10m / cea mai lunga linie dreapta: 170m si numar de viraje: 14 (7 stânga, 7 dreapta).

Prejmer Circuit a fost conceput cu respectarea tuturor normelor internationale CIK-FIA si se afla în apropierea Brasovului, pe Drumul National 11 la kilometrul 16,2, pe un teren de 17 hectare.

Tipologie

Se spune ca o pista de succes trebuie sa fie un compromis între viteza si tehnica pilotajului si, de asemenea, ca cele mai interesante circuite sunt acelea pe care diferenta este facuta de pilot si nu de materialul de concurs.

Foarte importanta este, de asemenea, siguranta pe care pistele moderne ar trebui sa o ofere. Acestea reprezinta si valorile care stau la baza Prejmer Circuit.

Concept

Pista a fost conceputa ca un traseu dedicat pilotilor si le ofera acestora atât posibilitatea atingerii unor viteze de vârf importante, cât si satisfactia unor viraje deosebite, totul în cele mai ridicate standarde de siguranta.

Amplasare 

Amplasat in cladirea principala a Prejmer Circuit, showroom-ul are o marime totala de 180 de metri patrati si ofera o imagine perfecta asupra tuturor produselor care se pot achizitiona la Prejmer Circuit.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *