Cine este GulstarRacing Team

Cine este GulstarRacing Team

Mecanicii Dragos Gulie, Adrian Alexandru si George Catalin Preoteasa îşi propun să readucă la viaţă Kartingul Romanesc si nu numai, un sport, cândva celebru pe piaţa din Romania. Cei trei fac performanta cu unele dintre cele mai cunoscute marci de sasie si motoare din lume, folosindu-şi măiestria ca să performeze cu modele îndrăzneţe, neconvenţionale.
Noua serie de articole despre munca lor îi urmărește pe cei trei cum lucrează proiecte complexe şi se luptă cu obstacolele inevitabile din expansiunea unui club.

Ce e nou la Gulstar Racing?

Stil, umor și tehnologie performantă: „Cei trei mecanici GulstarRacing” reunesc, în același pachet, scheme de culori neașteptate, idei trăznite și povești umane fascinante. Începând fiecare proiect de la zero, echipa transformă elemente clasice, le modifică la comandă şi obţine maşini mult mai performante, cu un plus de atitudine.

DRAGOS GULIE, mecanic excentric, pasionat de mașini, aventurier și soldat, Dragos a meșterit și construit mașinării si motoare extraordinare toată viața.
Încă din copilărie, Dragos a fost fascinat de cum funcționează lucrurile și frustrat de fiecare dată când i se stricau jucăriile.
Ce soluție mai bună decât să le repari singur? De atunci, Dragos s-a implicat în numeroase proiecte impresionante in Romania si Europa.
Dragos a pus bazele noului club GulstarRacing, unde în prezent lucrează cu copii de locul 1 si 2 in Romania si Europa, și are planuri mari pentru extinderea clubului.

ADRAIN ALEXANDRU se alătură echipei cu o experiență extinsă în domeniul custom, acumulată prin proiectele unice ale ambitie sale personale. Adrian este ochiul creativ al GulstarRacing, iar talentele ei speciale sunt atenția la detalii și design-ul. Ca și Dragos, Adrian a început să fie pasionat de domeniul karting/auto încă din copilărie, când prefera mașinile și camioanele de jucărie în locul păpușilor. Înainte de a se dedica kartingului, Adrian a fost implicat în amenajarea spațiilor comerciale pentru diverse branduri internaționale de modă. Acum este cunoscut pentru abordarea lui fresh și plusul de atitudine rock’n’roll pe care îl insuflă proiectelor sale impreuna cu copii pasionati de karting.

CATALIN PREOTEASA este pasionat si el de karting. Și-a cumpărat primul kart la vârsta de 11 ani și a devenit fascinat de metale și aliaje după ce a început ucenicia la clubul GulstarRacing. Catalin a locuit în Craiova timp de 17 ani, unde a fondat principalul business de personalizare a karturilor. Astăzi, Catalin și-a dezvoltat un stil propriu, care îmbină designul tradițional cu tehnologia de ultimă generație și cu care semnează toate lucrările de la GulstarRacing.